Waarom Bobmail?

Doordat we met meer dan 1700 ondernemers aan tafel hebben gezeten begrijpen we de uitdagingen van ondernemers. De afgelopen 14 jaar hebben we slimme automatiseringen, strategieën en oplossingen ontwikkeld voor onze klanten om hun bedrijf vooruit te helpen. We begrijpen hierdoor precies waar een ondernemer mee worstelt en kunnen oplossingen aanreiken die betaalbaar, direct toepasbaar en meetbaar zijn.

Deskundige, snelle en kosteloze support

Ben je op zoek naar een bureau dat niet een factuur verstuurt voor hulp die gegeven is? Dan ben je bij Bobmail aan het juiste adres.
Onze vakkundige support is inbegrepen en daar zal je nooit een factuur voor ontvangen. Wij zijn bereikbaar via telefoon, mail en via de chat.

Wij zijn ondernemer georiënteerd

We hebben een voorkeur voor ondernemers en kleine bedrijven. Bij deze bedrijven blinken we uit omdat we veel toegevoegde waarde kunnen leveren. Met elke klant brainstormen we 2 uur en hierin delen we veel kennis en bewezen strategieën.

Koppelnerds

We hebben koppelingen met ruim 1000 applicaties gerealiseerd die plug & play zijn. Hierdoor hoeven we niet een lang en duur ‘consultancy’ traject in en koppelen we met applicaties binnen enkele minuten. Denk hierbij aan CRM-pakketten, salesfunnels, mailboxen, webshops en meer. Nieuwsgierig of we koppelen met jouw systemen? Stuur ons een mailtje.

Nederlandse partij

We merken dat veel klanten overstappen van Amerikaanse systemen naar Bobmail voor de Nederlandse support. Bellen en mailen in je eigen taal, niet rekening hoeven houden met tijdverschil en kunnen vertrouwen op de Hollandse nuchterheid.

Ook fijn om te weten is dat onze servers in Nederland staan.